Geçtiğimiz gün Türkiye’nin 10 ilinde yaşanan deprem felaketi sonrası kötü haberler gelmeye devam ediyor. Göçmenköy yöneticisi Amaç Arnavutoğlu, Mıracle Değirmenlik alt yapı futbolcusu Arda Akbaba ve Gönyeli alt yapı futbolcusu Mehmet Gülen’i maalesef yaşanan deprem’de kaybettik.
Amaç'ı kaybettik
Göçmenköy yöneticisi Amaç Arnavutoğlu, hayatını kaybetti.
Amaç Arnavutoğlu tedavi için bulunduğu Hatay Kırıkhan Öğretmenevinin deprem felaketinde yıkılması sonrasında haber alınamıyordu. Dün gelen haber doğrultusunda enkaz altında kalan Amaç Arnavutoğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Spor camiasının sevilen ismi Amaç’a tanrıdan rağmen ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Amaç Arnavutoğlu bugün saat 14.00’te İsmail Safa camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.
Genç sporcu hayatını kaybetti
Gönyeli Futbol Akademisi sporcusu Mehmet Gülen’in Türkiye'nin Hatay ilinde yaşanan depremde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Gönyeli Futbol Akademisinden yapılan açıklamada “Sporcumuz MEHMET GÜLEN’in Hatay’da depremde vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun.” ifadeleri kullanıldı.
Maalesef Arda Akbaba'yı kaybettik
Miracle Değirmenlik U16 Takımı futbolcusu Arda Akbaba'nın tatil sebebiyle annesi ve kardeşi ile Kahramanmaraş’a tatil için gittiği sırada Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybettiği bilgisi geldi. Arda'nın annesi, dedesi ve ablasının da kurtarılamadığı öğrenildi. Arda ve vefat eden aile bireylerine tanrıdan rahmet diliyoruz.
Acılar İçindeyiz ‘’Spor Camiası Yasta’’
Geçtiğimiz gün Türkiye’nin 10 ilinde yaşanan deprem felaketi sonrası kötü haberler gelmeye devam ediyor.
Yorumlar