Cep Telefonu Hırsızlığıyla Aranan Zanlı Uyuşturucudan Yakalandı Cep Telefonu Hırsızlığıyla Aranan Zanlı Uyuşturucudan Yakalandı

Lefkoşa’da Ayça Alav’ın iş yerinde öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet zanlılarının olay mahallinden kaçmalarına yardımcı oldukları tespit edilen F.L.W.D. (E-31) ve S.H. (E-31) tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
“22.12.2023 tarihinde, Lefkoşa’da Ayça ALAV 'ın iş yeri içerisinde öldürülmesi ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet zanlılarının olay mahallinden kaçmalarına yardımcı oldukları tespit edilen F.L.W.D.(E-31) ve S.H. (E-31) tespit edilerek tutuklanmışlardır.
Söz konusu şahıslar bugün tutukluluk talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılacak. Soruşturma devam etmektedir.”