Poliste “sahte evrak düzenleme” suçundan tutuklu bulunan bir şahsın, başkasına ait bir daireyi de satarak, 75,000 Stg’yi çaldığı tespit edildi.
Polis Basın Bülteni'ne göre, 2024 yılı, Eylül-Ekim ayları içerisinde, Lefkoşa'da, B.K.’nin (K-50), bir şahıs tarafından dairesini satması için yetkilendirilmesinin ardından konu daireyi başka bir şahsa 75 bin Stg karşılığında satarak, parayı tasarrufuna geçirdiği ve söz konusu şahsa teslim etmeyerek çaldığı tespit edildi.
B.K. önceden işlediği “sahte evrak düzenleme ve sahtekarlıkla para temini” suçlarından dolayı 18 Mart tarihinden beridir poliste tutuklu bulunuyor. Soruşturma devam ediyor.

-Girne’de suç işlemeye teşebbüs
Öte yandan dün Girne’de Mustafa Çağatay Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markete müşteri olarak giden H.K.’nin (E-23), market içerisinden aldığı toplam değerleri 1669,96 TL olan muhtelif parfüm ve kozmetik ürünlerini montunun içerisine gizleyerek, çalmaya çalıştığı sırada market çalışanı tarafından tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

- KKTC’de izinsiz ikamet eden 3 kişi tutuklandı
Polis ekipleri tarafından dün ülke genelinde gerçekleştirilen denetim ve kontroller sonucunda, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 3 kişi tutuklandı.
Polis Basın Bültenine göre, şahıslar aleyhinde yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

-Girne ve Gazimağusa’da rahatsızlık
Gazimağusa ve Girne’de, dün kamuya açık yerlerde, V.D. (E-45) alkollü içki tesiri altında (nefes örneği vermeyi reddetti) ve B.Ş.(E-27) ise 144 mlgr alkollü içki tesiri altında sarhoş oldukları sırada, makul mazeretleri olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verdi. Bahse konu şahıslar suçüstü tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Lefkoşa’da Araçtan Para Çalan Zanlı Teminata Bağlandı Lefkoşa’da Araçtan Para Çalan Zanlı Teminata Bağlandı

-İskele’de kapatma saatine uymayan restorana yasal işlem
İskele bölgesinde bu sabah gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimleri kapsamında, işletmelerin kapatma saatine yönelik yapılan denetimler sonucu, Mehmetçik’te faaliyet gösteren bir restoranın kapatma saatine uymadığı tespit edildi. Bahse konu restoran işletmecisi Y.A. (E-51) hakkında yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.