Türkiyeli Adli Tıp Uzmanı ve karikatürist Prof. Dr. Halis Dokgöz, “Kusursuz Cinayet” kitabını ve aynı adı taşıyan karikatür sergisini nisan ayında KKTC'ye taşıyor.
Dokgöz, 22 Nisan'da Girne'de sergi açacak; 24 Nisan'da ise Lefkoşa'da Rüstem Kitabevi'nde imza günü ve söyleşi düzenleyecek.
Sergi küratörü Luna Tülay Okan’ın yaptığı açıklamaya göre, adli tıp alanında 28 yıllık deneyimiyle tanınan Prof. Dr. Halis Dokgöz’un “Kusursuz Cinayet” adlı kitabı, adli tıp ve adli bilimler alanlarında bilimsel veriler ve tarihsel perspektif ışığında suç ve adli olayların incelenmesini konu alıyor.
20 bölümden oluşan kitabın imza günü ve söyleşisi, 24 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da Rüstem Kitabevi’nde gerçekleşecek.
- Karikatür sergisi 22-25 Nisan tarihlerinde sanatseverlerle buluşacak
“İzahı olmayan şeylerin mizahı olur" anlayışıyla hazırlanan Prof. Dr. Halis Dokgöz’un karikatür sergisi ise, Luna Tülay Okan’ın küratörlüğünde 22 Nisan Salı günü saat 14.00'te Girne Belediyesi Kurumsal Alan Sergi Salonu’nda ziyaretçilere kapılarını açacak.
Sergi, 22-25 Nisan tarihleri arasında mesai saatleri içinde gezilebilecek.